Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Shoot-out | Stan Moody stoot door dankzij fluke en juicht als Jude Bellingham

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 07/12/2023 om 15:44 GMT+1

Stan Moody heeft tijdens de Snooker Shoot-Out opnieuw de schijnwerpers op zich weten te richten. De jongeling (17) won opnieuw een partij en vierde dat door Jude Bellingham te imiteren. Bellingham kan de laatste tijd volop juichen in het shirt van Real Madrid en ook Moody wilde zijn vreugde graag delen met het publiek.

Shoot-out | Stan Moody stoot door dankzij fluke en juicht als Jude Bellingham

Tijdens de Shoot-Out hoeft het publiek niet stil te zijn. Integendeel. Het juichen voor spelers en mooie pots wordt aangemoedigd. Dit levert de nodige interactie op. Zo bood Stuart Bingham zijn bril aan toen een fan hardop suggereerde dat hij een long pot wel erg ver miste ten opzichte van de pocket.
Ook Moody ging graag de interactie aan. Na het verslaan van Rory McLeod wilde Moody een klein feestje vieren. Dat deed hij door – met zijn armen wijd – het juichgebaar van Bellingham te imiteren. De Brit is een sensatie in het shirt van Real Madrid, scoort volop en dus zien we regelmatig zijn juichgebaar.
Overigens lijkt de twintigjarige Bellingham snooker best leuk te vinden, want hij zocht deze dagen contact met Ronnie O’Sullivan via Instagram. De winnaar van het recente UK Championship nodigde hem prompt uit voor een sessie op het groene laken. Of het daadwerkelijk zover komt, moet blijken, maar het eerste contact is gelegd.
picture

Shoot-out | Jongeling Stan Moody stoot door mede dankzij deze fluke op zwarte bal

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie