Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

The Masters | Wesp verstoort Robertson vs Hawkins - referee grijpt zeer kordaat in

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 10/01/2024 om 13:20 GMT+1

Flora en fauna is en blijft een dingetje in Alexandra Palace. Het was al raak tijdens het WK darts, het was al raak eerder tijdens deze uitgave van The Masters en het was opnieuw raak tijdens Neil Robertson vs Barry Hawkins. De wesp haalde bovendien de Australische inborst van Robertson naar boven.

The Masters | Wesp verstoort Robertson vs Hawkins - referee grijpt zeer kordaat in

Australiërs staan erom bekend goed te kunnen omgaan met enge beesten, aangezien ze er daar nogal wat van hebben. En als het had gemoeten, had Robertson er hoogstpersoonlijk voor gezorgd dat de wesp de Londense kou in was gestuurd.
Maar referee Rob Spencer wilde van geen wijken weten en zorgde zeer kordaat voor een oplossing van deze onderbreking. De scheidsrechter zette snel een glas over de wesp heen en met behulp van een papiertje werd de wesp vervolgens naar buiten geëscorteerd.
Eerder kreeg Jack Lisowski het al aan de stek met de Ally Pally Wasp – letterlijk zelfs! En in de partij tussen Mark Williams en Ali Carter nam er een vlieg plaats op de rode bal, die vroeg of laat toch echt gepot diende te worden. Williams vroeg nog wel eerst netjes toestemming van het publiek voordat hij de betreffende rode bal aannam.
picture

The Masters | Pietje Precies - Jack Lisowski mept fameuze 'Ally Pally Wasp' in pot tegen Luca Brecel

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie