Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Referee en Selby gehinderd door geritsel zakje snoep - fan krijgt waarschuwing

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 22/04/2024 om 14:07 GMT+2

Het publiek weet zich over het algemeen goed te gedragen tijdens het WK snooker, maar zo soms moet de referee toch echt even ingrijpen. Bijvoorbeeld als er een zakje snoep hinderlijk ritselt aan het begin van een nieuw frame tussen Mark Selby en Joe O’Connor.

WK snooker | Referee en Selby gehinderd door geritsel zakje snoep - fan krijgt waarschuwing

Alles bij elkaar opgeteld, staat de partij tussen Selby en O’Connor nu al bol van de opmerkelijke momenten. En dan valt het voor Selby bij een 2-7 achterstand te hopen dat we pas halverwege zijn.
Aan het begin van het vijfde frame dacht een fan een lekker snoepje te pakken, maar het geritsel van het zakje zorgde ervoor dat hij ene waarschuwing kreeg van de referee. Selby stond op het punt om zich te wagen aan een long pot toen het geritsel hinderlijk klonk.
De scheidsrechter was er als de kippen bij om in te grijpen en vroeg de betreffende fan om zijn zakje snoep neer te zetten. Dat gebeurde direct, waarna Selby een rode bal in de pocket rolde. Helaas voor Selby zou hij die sessie echter geen frame meer winnen waardoor hij nu vijf frames achter staat.
picture

WK Snooker | Debutant Joe O’Connor gaat al bij entree voor duel tegen Mark Selby in de fout

WAAR KIJK JE?

Eindelijk is het zover: je hebt geen keus meer, want vanaf nu gaan alle ballen op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie