Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Open | O’Sullivan laat zich niet afleiden door beltoon - Ronnie pakt gewoon het frame

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 21/03/2024 om 11:14 GMT+1

Als snooker zijn vleugels uitslaat naar Saoedi-Arabië of China gaan de dingen soms net even anders. Het publiek maakt soms geluid op andere momenten dan je zou verwachten, maar wat nog wel vaker gebeurt, is dat er zomaar een telefoon afgaat. Ronnie O’Sullivan liet zich tijdens zijn partij tegen Hossein Vafaei niet afleiden door een beltoon die plots door de arena schalde.

World Open | O’Sullivan laat zich niet afleiden door beltoon - Ronnie pakt gewoon het frame

O’Sullivan was al een heel eind onderweg in het vierde frame toen hij plotseling op de hoogte werd gesteld van de beltoon van een Chinese snookerfan. Dit gebeurde precies op het moment dat hij de groene bal wilde potten, om op die manier de cue ball naar beneden te spelen.
De beller drukte net op tijd weg, want O’Sullivan liet zich niet afleiden. ‘The Rocket’ verkreeg een prima positie op de laatst overgebleven rode bal en speelde ook die in de pocket. Daarmee trok hij de stand vlak voor de mid session interval naar 2-2, wat nodig was om in de wedstrijd te blijven.
picture

World Open | Vafaei verslaat O'Sullivan met verschil van één punt in decider

Heerlijke decider tussen O'Sullivan en Vafaei

De aanwezige fans in Yushan werden uiteindelijk getrakteerd op een spectaculaire decider, met wat een fatale misser leek van Vafaei. De Iraniër op zijn beurt mocht echter terugkeren aan tafel nadat een break van O’Sullivan ten einde kwam en sloeg toe tijdens de twist om safety’s.
Vanaf geel speelde Vafaei de tafel leeg om te winnen. Hij deed zichzelf een groot plezier. Niet alleen door O’Sullivan te verslaan, maar ook met het oog op deelname aan het Tour Championship en WK snooker.
picture

World Open | Fluke voor Ronnie O’Sullivan - Chinees publiek smult van blauw in midden pocket

WAAR KIJK JE?

Natuurlijk zijn wij ook in China van de partij met Eurosport en discovery+! Wie deelt in het Yushan Sports Centre de lakens uit in de eindsprint richting The Crucible in Sheffield? Ronnie O’Sullivan, Judd Trump, Luca Brecel en vele anderen gaan de strijd aan om de titel in de World Open, mis niets bij jouw Home of Snooker! Volg je ons kanaal op WhatsApp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie