Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

World Open | Trump kraakt Wilson definitief met fantastische snooker - benut matchpoint

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 22/03/2024 om 12:29 GMT+1

Judd Trump heeft zich ten koste van Kyren Wilson geplaatst voor de halve finale van de World Open. Dit deed hij op basis van een spannende kwartfinale, waarin Wilson iets weigerde toe te geven en het dus hard werken werd voor Trump. Dit bleek zelf op het einde nog toen hij een fantastische snooker moest spelen om Wilson definitief te kraken.

World Open | Trump kraakt Wilson definitief met fantastische snooker - benut matchpoint

Trump had in het vijfde frame over een steuntje in de rug niet te klagen, want hij was de gelukkige met twee flukes op de kleuren - groen en bruin. Dat was voor een voorsprong van 3-2 en dit keer gaf de ‘Ace in the Pack’ zijn marge niet meer weg, al had hij handenvol werk.
Wilson kwam ook in frame zeven op voorsprong, waarna Trump er overheen knalde. Om het af te maken, was echter een twist om de kleuren nodig. Roze en zwart lagen nog op tafel. Trump forceerde een beslissing door Wilson op fantastische wijze snooker te leggen achter zwart.
Hoewel Wilson erin slaagde om zich aan die houdgreep te ontworstelen, was zijn verdediging op dat moment zó gezien dat Trump op matchpoint kwam en definitief een handdruk van de verliezer afdwong.
picture

World Open | Trump moet hard werken voor zege op Wilson - krijgt hulp van twee flinke flukes

WAAR KIJK JE?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel kan in Sheffield de eerste speler worden die zijn eerste wereldtitel verdedigt, maar de concurrentie is moordend. Het ultieme seizoenseinde in de Crucible is natuurlijk te volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken! Volg je ons nieuwe kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie