Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

AusOpen | Ronaldo-juichkreten in het publiek zijn niet aan Murray besteed

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 19/01/2022 om 12:27 GMT+1

Siuuuu! Op een of andere manier is de Ronaldo-kreet deze dagen heel populair bij de toeschouwers van de Australian Open. Mooie punten worden begroet met de juichkreet die Cristiano Ronaldo op het voetbalveld introduceerde. Een oprechte Andy Murray laat doorschemeren het eigenlijk maar helemaal niks te vinden.

AusOpen | Ronaldo-juichkreten in het publiek zijn niet aan Murray besteed

“Ik dacht eerst dat ze boe riepen. Ik heb geen idee waarom, maar mensen deden dat ook al tijdens mijn training”, verklaarde de Schot na zijn partij in de eerste ronde tegen Nikoloz Basilashvili. “Pas later kreeg ik door dat het ‘siuuu was’, de kreet die Ronaldo vaak op het voetbalveld doet. Ik vind het heel irritant.”
Murray klopte de nummer 23 van de wereldranglijst in een meeslepende wedstrijd na vijf sets (6-1 3-6 6-4 6-7 (5) 6-4). In de tweede ronde wacht de Australiër Alex de Minaur, die opzien baarde door tijdens een rally zijn schoen te verliezen en alsnog bijna het punt te winnen.

Kyrgios jut op

Grote kans overigens dat het publiek tijdens Murray - De Minaur flink van zich laat horen. Murray is geliefd in Melbourne, waar hij vijf keer de finale haalde zonder zichzelf uiteindelijk een keertje toernooiwinnaar te mogen noemen.
En dankzij de fratsen van Nick Kyrgios, die na zijn overwinning in de eerste ronde zelfs de bijbehorende choreografie van Ronaldo uitvoerde, is de juichkreet inmiddels extra ingeburgerd op de tribunes.
Gelukkig weet Murray nu tenminste dat van enig boegeroep geen enkele sprake is.
picture

AusOpen | Geniet mee van alle hoogtepunten van de grote Kyrgios-show!

WAAR KIJK JE?

De Australian Open wordt tussen 17 en 30 januari gespeeld op de banen van Melbourne Park en vormt een garantie voor toptennis. Het complete toernooi is twee weken lang dagelijks live te volgen via Eurosport. Het is ook mogelijk om reclamevrij te streamen via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie