Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Australian Open | Daniil Medvedev houdt zich niet meer in de hand en gooit met racket in nachtelijke marathon

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 18/01/2024 om 19:59 GMT+1

Oké Daniil, wij begrijpen ook best dat je het niet ziet zitten om tot half 4 in de nacht door te spelen in een bloedheet Melbourne... Maar om nou met jouw racket te gooien? De temperamentvolle Rus breidde nog maar eens een aflevering aan zijn carrièrereeks van opmerkelijke momenten in de nachtelijke marathon tegen de Fin Emil Ruusuvuori.

Australian Open | Daniil Medvedev houdt zich niet meer in de hand en gooit met racket

Het liep allemaal niet zoals het moest bij de nummer drie van de wereld. Medvedev kwam met 2-0 in sets achter tegen een uitstekend spelende Ruusuvuori, maar leek in de derde set terug te komen. Die pakte hij met 6-4, waarna ook het begin van het vierde hoofdstuk bemoedigend was voor de Rus.
Echter ging het ook daar mis; Medvedev gaf een break voorsprong weg en wist zich enkele minuten later met de rug tegen de muur. Toen ging het licht uit bij Medvedev, die zijn racket richting zijn bank smeet en gelukkig niks belangrijks - zeker geen mensen... - raakte. Uiteindelijk was het even na half vier in de nacht toen de mondiale nummer drie de wedstrijd alsnog naar zich toe trok.
picture

Australian Open | Medvedev wint na nachtelijke marathonpartij

Waar kijk je?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Als toetje komt daar dit jaar Paris 2024 en dus de strijd om olympisch goud nog eens bovenop! Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie