Geen comeback
Aanvankelijk leek de partij tussen Cilic en zijn vriend Fognini niet al te lang te duren. De Kroaat won de eerste set met 6-4 en de tweede met 6-1 waarna de Italiaan een fysiotherapeut op de baan vroeg. In de derde set waren de rollen echter omgedraaid. Cilic maakte veel fouten en Fognini begon steeds beter tennis te spelen. Uiteindelijk won de Italiaan de tweede en derde set met 3-6 en 6-7 (4-7). Al met al was het niet genoeg. Cilic was een maatje te groot in de vijfde set en wist die te winnen met 6-3. Check hier de highlights:

Roland Garros hoogtepunten : Cilic - Fognini

Roland-Garros
Roland Garros | Van de Zandschulp na opgave Fognini binnen drie sets naar derde ronde
25/05/2022 OM 17:39
Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Roland-Garros
Roland Garros | Bij vlagen briljante Federer te sterk voor Cilic
03/06/2021 OM 18:09
Australian Open
De Minaur geen partij voor Fognini
13/02/2021 OM 16:21