Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Cilic in geweldig gevecht langs Fognini

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 04/06/2018 om 20:25 GMT+2

Marin Cilic zal Juan Martin Del Potro treffen in de kwart finale van Roland Garros. De Kroaat was in een prachtige vijf-setter te sterk voor 'showman' Fabio Fognini.

Cilic

Foto: Getty Images

Geen comeback
Aanvankelijk leek de partij tussen Cilic en zijn vriend Fognini niet al te lang te duren. De Kroaat won de eerste set met 6-4 en de tweede met 6-1 waarna de Italiaan een fysiotherapeut op de baan vroeg. In de derde set waren de rollen echter omgedraaid. Cilic maakte veel fouten en Fognini begon steeds beter tennis te spelen. Uiteindelijk won de Italiaan de tweede en derde set met 3-6 en 6-7 (4-7). Al met al was het niet genoeg. Cilic was een maatje te groot in de vijfde set en wist die te winnen met 6-3. Check hier de highlights:
picture

Roland Garros hoogtepunten : Cilic - Fognini

Nieuw: Roland Garros-abonnement
Roland Garros is elke dag LIVE te zien op Eurosport 1. En natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal.
Nieuw is de ‘Roland Garros-maandpas’: voor € 9,99 kun je elke bal, elke baan, elke speler in Parijs live volgen. Kun je er geen genoeg van krijgen en wil je àlle Grand Slams kunnen zien? Neem dan een Grand Slam-pas (€ 19,99). Dit abonnement is 1 jaar geldig. Dus, wil je letterlijk geen bal missen, ga dan naar eurosportplayer.nl.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie