Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

US Open | "Slechtste wedstrijd ooit" - Griekspoor spaart zichzelf niet na vroege uitschakeling

Maurits ten Kate

Gepubliceerd 31/08/2022 om 12:28 GMT+2

Nee, het was gisteravond niet de dag van Tallon Griekspoor. De Nederlander ging in de eerste ronde in straight sets onderuit tegen Federico Coria. Griekspoor heeft voorafgaand aan Fushing Meadows weinig gespeeld door een coronabesmetting, maar ondanks dat was de een na beste tennisser van ons land na afloop not amused over zijn prestatie.

Tallon Griekspoor

Foto: Getty Images

Tegenover het AD hield Griekspoor zich na zijn verloren partij niet in. "Het was oké, het was speelbaar. Het betekent niet dat je zo'n niveau mag laten zien. Dat was schandalig. Het gevoel was gewoon heel ver weg. Dit was mijn slechtste wedstrijd ooit, op alle vlakken."
"Ik kom van ver en mocht niet veel van mezelf verwachten, maar wel veel meer dan dit. Het was kloten, veel meer kan ik er niet over zeggen."
Na de verloren eerste set leek Griekspoor zichzelf op te richten. Hij stond een break voor, maar daarna kwam de klad er wederom in bij de Nederlander, die zes games op rij inleverde. "Ik hoop niet dat dit mijn standaardniveau wordt, want dan heb ik een groot probleem."
picture

US Open | Tallon Griekspoor verliest in eerste ronde van Federico Coria

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie