Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Marin Cilic vervloekt de Londense regen; adieu Wimbledon

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 05/07/2018 om 17:32 GMT+2

Vorig jaar was hij nog verliezend finalist, maar dit jaar moet Marin Cilic al in de tweede ronde van Wimbledon het hoofd buigen. Woensdag leek er nog geen vuiltje aan de lucht voor de als derde geplaatste Kroaat. Totdat het ging regenen... En een herboren Guido Pella voor de grootste stunt van het toernooi zorgde. De hoogtepunten!

Wimbledon : Highlights Fabbiano vs Wawrinka

Foto: Eurosport

Een wedstrijd met twee gezichten. Met 6-3 en 6-1 had Cilic woensdag een comfortabele voorsprong genomen tegen de Argentijn, de nummer 82 van de wereld. Pella wist nauwelijks hoe hij moest bewegen op gras en had geen grip op de service van Cilic. Oké, in de derde set had hij weliswaar een break te pakken, maar niemand die een stuiver voor de winstkansen van Pella gaf toen de wedstrijd bij 3-4 werd onderbroken.
Maar op donderdag draaide de wereld 180 graden om. Pella won de derde set met 6-4 en kreeg steeds meer vertrouwen. Cilic daarentegen voelde de druk op zijn machtige service games toenemen en leek wat verkrampt op de baan te staan. De man die werd gezien als de grootste uitdager van het favoriete finaleduo Federer en Nadal kon het niet meer bolwerken en vloog er na vijf set uit.
Zie de hoogtepunten van Cilic - Pella!
Eurosport Player: altijd en overal live sport
Wimbledon is LIVE te zien op Eurosport 1 en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie