Een wedstrijd met twee gezichten. Met 6-3 en 6-1 had Cilic woensdag een comfortabele voorsprong genomen tegen de Argentijn, de nummer 82 van de wereld. Pella wist nauwelijks hoe hij moest bewegen op gras en had geen grip op de service van Cilic. Oké, in de derde set had hij weliswaar een break te pakken, maar niemand die een stuiver voor de winstkansen van Pella gaf toen de wedstrijd bij 3-4 werd onderbroken.
Maar op donderdag draaide de wereld 180 graden om. Pella won de derde set met 6-4 en kreeg steeds meer vertrouwen. Cilic daarentegen voelde de druk op zijn machtige service games toenemen en leek wat verkrampt op de baan te staan. De man die werd gezien als de grootste uitdager van het favoriete finaleduo Federer en Nadal kon het niet meer bolwerken en vloog er na vijf set uit.
Zie de hoogtepunten van Cilic - Pella!
Roland-Garros
Roland Garros | Bij vlagen briljante Federer te sterk voor Cilic
03/06/2021 OM 18:09
Eurosport Player: altijd en overal live sport
Wimbledon is LIVE te zien op Eurosport 1 en natuurlijk ook op de Eurosport Player. Met de Eurosport Player kun je alle wedstrijden, toernooien en rondes op de voet volgen, live en on demand. Altijd en overal. Dus, wil je geen bal, crash of ontsnapping missen, ga dan naar eurosportplayer.nl
US Open
Terugblik US Open dag 6 | Grote namen bereiken laatste 16
06/09/2020 OM 12:46
Tennis
US Open terugblik dag 5 | Tsitsipas verspilt zes matchpoints; Osaka overleeft
06/09/2020 OM 08:41