Inter pakt Champions League ticket

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 20/05/2018 om 23:04 GMT+2

Door de 2-3 winst van Internazionale op Lazio mag Inter komend seizoen in de Champions League spelen.

Mauro Icardi

De wedstrijd in het Stadio Olimpico begon aantrekkelijk en Lazio kwam al na negen minuten op een 1-0 voorsprong. Een schot van Adam Marusic werd van richting veranderd door Ivan Perisic en belandde zo in het goal. Inter ging op zoek naar de gelijkmaker en twintig minuten later in de 29e minuut scoorde Danilo D'Ambrosio de 1-1 voor Inter.

Kort voor rust was het Felipe Anderson die Lazio weer op voorsprong bracht.

In de tweede helft kantelde de wedstrijd, Inter kwam weer op gelijke hoogte door een penalty, Mauro Icardi schoot raak vanaf 11 meter. Drie minuten later komt Inter op een 2-3 voorsprong door een goal van Matias Vecino.

Door de 2-3 winst van Inter op Lazio heeft Inter het directe Champions League ticket gepakt en spelen ze komend seizoen weer op het hoogste Europese niveau.