Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

CL | Bayern-spelers Mané en Sané met elkaar op de vuist na kansloze nederlaag

Yannick Wezenbeek

Geupdate 13/04/2023 om 16:05 GMT+2

Het rommelt bij Bayern München. Nog niet zo lang geleden werd trainer Julian Nagelsmann ontslagen wat zorgde voor een tweesplitsing binnen de kleedkamer. Ook nu komen er verhalen naar buiten dat er na de nederlaag tegen Manchester City spelers met elkaar hebben gevochten.

Mané en Sané discussiëren tijdens de nederlaag tegen Manchester City

Foto: Getty Images

Sadio Mané zou niet gediend zijn geweest van de manier waarop Leroy Sané tegen hem had gepraat in het veld, zo meldt onder andere Bild. De Senegalees viel in terwijl de Duitse aanvaller vanaf de start mee mocht doen. Bayern verloor met 3-0 van Manchester City en is dus zo goed als uitgeschakeld halverwege de kwartfinale van de Champions League.
Na de wedstrijd ging Mané verhaal halen bij zijn teamgenoot. Nadat hij verbaal had uitgehaald volgde ook een klap in het gezicht. Sané zou daarbij een bloedlip hebben opgelopen.

Geldboete

De twee spelers moesten in de kleedkamer uit elkaar worden gehaald door teamgenoten om meer agressie te voorkomen. Het is de laatste tijd flink onrustig bij de Duitse topclub. Eerder werd Julian Nagelsmann op straat gezet De oorzaak hiervan was ook dat de kleedkamer verdeeld was. Zes spelers wilden van de trainer af terwijl de rest nog wel door wilde met Nagelsmann.
Uiteindelijk werd Tüchel aangesteld als zijn opvolger. Ondanks de winst bij zijn debuut op Borussia Dortmund (4-2) blijven de resultaten wisselvallig.

Mané beboet

Bayern München heeft in een officieel persbericht op donderdagmiddag naar buiten gebracht dat de Senegalees komend weekend niet bij de selectie zit voor het Bundesliga-duel met TSG Hoffenheim. Of hij alleen de wedstrijd tegen de nummer 14 uit de Duitse competitie mist of nog andere wedstrijden, is nog niet bekend. Wel gaf de Beierse club mee dat Mané een boete moet betalen. De hoogte daarvan is niet wereldkundig gemaakt.

WAAR VOLG JE HET SPORTNIEUWS?

Al het sportnieuws van voetbal tot wielrennen en van schaatsen tot atletiek volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie