Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Voetbal | Mourinho duidelijk over toekomst bij Roma - "Mijn spelers en ik verdienen meer"

Maurits ten Kate

Gepubliceerd 01/06/2023 om 09:36 GMT+2

José Mourinho heeft na de bittere nederlaag in de Europa League-finale tegen Sevilla FC zijn toekomst bij AS Roma opengelaten. In zijn zesde Europese finale ging de gevierde oefenmeester tegen het Spaanse Sevilla ten onder na penalties. Na afloop gooide hij zijn verliezersmedaille het publiek in en reageerde hij op zijn toekomst bij de Romeinse club.

José Mourinho

Foto: Getty Images

"Ik wil blijven, maar mijn spelers verdienen meer, ik verdien meer", zei de Portugees na het penaltydrama in Boedapest tegen Sevilla: "Ik ben het beu om coach en woordvoerder van de club te zijn."
"The Special One" werd de afgelopen tijd in verband gebracht de Franse topclub Paris St. Germain. Toen hem werd gevraagd naar zijn toekomst, verzekerde de 60-jarige dat hij geen contacten had met andere clubs in Europa. "Mijn toekomst? Ik meen het. Ik heb een paar maanden geleden gezegd dat ik het de eigenaren (van AS Roma) zou vertellen als ik contact had met een andere club. Ik ga niets stiekems doen", aldus Moruinho tegnover Sky Sport.
Mourinho benadrukte echter ook dat vragen over zijn toekomst "op dit moment niet belangrijk zijn". De Portugees heeft "zin in zijn vakantie na de laatste speeldag van de Serie A."

WAAR VOLG JE HET SPORTNIEUWS?

Al het laatste sportnieuws van voetbal tot veldrijden en van snooker tot biatlon volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie