Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Ronde van de Algarve | Remco Evenepoel zet belangrijke stap richting eindzege - Wint tijdrit

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 17/02/2024 om 18:24 GMT+1

Remco Evenepoel heeft een belangrijke stap gezet richting de eindzege van de Ronde van de Algarve. De wereldkampioen tijdrijden wint namelijk de individuele tijdrit van de vijfdaagse rittenkoers.

Ronde van de Algarve | Remco Evenepoel zet belangrijke stap richting eindzege - Wint tijdrit

Magnus Sheffield zat met zijn tijd van 27 minuten en 25 seconden lang op de hot seat. De Amerikaan was ruim sneller dan Stefan Küng en met een tegenvallende Filippo Ganna, 6e, was Evenepoel de enige andere die voor de winst kon gaan.
picture

Ronde van de Algarve | Wout van Aert boekt eerste seizoenszege op de weg – wint sprint in Portugal

Martinez

Dat is dan ook precies wat de wereldkampioen deed. Met de regenboog op zijn helm, trui en fiets vloog hij naar de dagzege in een tijd van 27:09. 51 seconden sneller dan de man in de gele trui Daniel Felipe Martínez en dus is er een nieuwe leider in de Ronde van de Algarve.
picture

Ronde van de Algarve | Martinez wint etappe 2 voor Evenepoel

Evenepoel

Met nog één rit te gaan heeft Evenepoel dan ook een hele grote stap gezet richting de eindzege. Een voorsprong van 47 seconden zou een groot genoege marge moeten zijn in de laatste rit van morgen.
picture

Ronde van de Algarve | Gerben Thijssen slalomt naar de winst en is de eerste leider

WAAR KIJK JE?

Ook in 2024 zijn Eurosport en discovery+ jouw Home of Cycling! Van de eerste koersjes op Mallorca tot de volledige World Tour en alle grote ronden, waarvan de Giro d'Italia exclusief. Stream live koers zonder reclame! Als toetje komt daar de Olympische Spelen van Paris 2024 nog bovenop! Volg je ons kanaal op Whatsapp al?
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie