Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Tokyo 2020 | Annemiek van Vleuten Olympisch Kampioen tijdrijden - Brons voor van der Breggen

Jules Huijnen

Geupdate 28/07/2021 om 10:16 GMT+2

Annemiek van Vleuten is Olympisch kampioen tijdrijden. De Nederlandse was een klasse apart op het parcours van bijna 22km met finish op het Fuji International circuit. Anna van der Breggen wist de bronzen medaille te veroveren.

Tokyo 2020 | Annemiek van Vleuten wint goud

Annemiek van Vleuten ging furieus van start en wist het tempo van start tot finish vol te houden. Achter haar was het spannender. Anna van der Breggen mocht als laatste van start en leek lang op een zilveren medaille af te gaan. Uiteindelijk was de Zwitserse Marlen Reusser net te sterk.

WAAR KIJK JE?

De openingsceremonie van de Olympische Spelen begint vrijdag 23 juli om 12:50 uur. De ceremonie is live te zien, op zowel Eurosport als discovery+. Een abonnement op discovery+ (inclusief toegang tot alle entertainment programma’s) kost €5,99 per maand en tijdelijk €29,99 per jaar, hier stream je tijdens de Olympische Spelen elke sport en iedere gewonnen medaille. Er is ook het dagelijkse schakelprogramma Medal Zone op Eurosport 1 en discovery+ zodat je niks van alle actie hoeft te missen. Sluit hier een abonnement af.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie