Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

German Masters | White komt op voorsprong, maar verliest alsnog van Lisowski

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 03/02/2023 om 10:29 GMT+1

Jimmy White is er niet in geslaagd om de kwartfinale te bereiken van de German Masters. ‘The Whirlwind’ kwam nog wel met 0-2 voor in frames, maar daarna won Jack Lisowski er vijf op rij om zich te plaatsen voor de kwartfinale. Daarmee is de dadendrang van de zestigjarige White voor eventjes gestuit.

German Masters | White komt op voorsprong, maar verliest alsnog van Lisowski

White is deze winter helemaal terug en volgde een goed optreden tijdens de Northern Ireland Open nu zelfs op met een overwinning in het hoofdschema. Dat was sinds 1992 niet meer gedaan door een zestigjarige en eventjes leek de kwartfinale zelfs binnen bereik te komen, maar dat was toch te mooi.
Ondanks de goede start stond het tijdens de interval ‘gewoon’ 2-2, waarna White er niet toe in staat was om zijn hoge niveau vast te houden. Lisowski was juist lekker warmgedraaid en het lukte hem wel om door te pakken, waarna de stand naar 5-2 werd getild.
Tegen het einde plaatste White nog wel een break van 52, maar een misser op rood gaf Lisowski de kans om de tafel alsnog zelf leeg te spelen en daarmee de partij in het slot te gooien. Zo gezegd, zo gedaan. Lisowski speelt in de kwartfinale tegen Xiao Guodong.
picture

German Masters | Jimmy White meldt zich op zijn zestigste bij de laatste zestien

Waar kijk je?

Het weer wordt slechter, de dagen korter... dit is een mooi moment om het vizier weer te richten op snooker! BijEurosport en discovery+ zit je goed voor al het moois op het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Gerelateerde onderwerpen
Deel dit artikel
Advertentie
Advertentie