Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Northern Ireland Open | Lisowski geeft visitekaartje af onderweg naar halve finale - verslaat Walden

Eurosport
DoorEurosport

Geupdate 28/10/2023 om 00:46 GMT+2

Jack Lisowski heeft nog maar eens laten zien dat hij een serieuze factor is tijdens deze Northern Ireland Open. De ‘Jackpot’ won in de kwartfinale met maar liefst 5-1 van Ricky Walden, die hij geen enkele kans liet. Lisowski jaagt in Belfast op zijn eerste rankingtitel en waarom zou het niet zomaar raak kunnen zijn?

Northern Ireland Open | Lisowski geeft visitekaartje af onderweg naar halve finale - verslaat Walden

Lisowski staat te boek als beste speler zonder gewonnen rankingtoernooi en dat is een stempel dat hij maar wat graag wil overdragen aan iemand anders. Of dat daadwerkelijk lukt is een tweede, maar voorlopig ligt hij (weer) goed op schema.
Walden is toch zeker niet de minste tegenstander getuige zijn break van 132, maar Lisowski sloeg terug met een 128 en maakte in het vijfde frame een achterstand van 37 punten ongedaan. Daarmee was hij een heel eind onderweg naar de laatste vier, waarin hij Chris Wakelin treft.
Ook Wakelin slaagde erin om met ruime cijfers te winnen. Het werd 5-2 versus Yuan Sijun.
picture

Northern Ireland Open | Wordt dit het toernooi van Jack Lisowski? - Kwartfinaleplaats een feit

Waar kijk je?

De Belgische wereldkampioen Luca Brecel heeft een nieuw doel: de nummer één van de wereld worden! Lukt hem dit? Je kunt het ook dit seizoen natuurlijk weer volgen via Eurosport en discovery+. Mis niets van Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Mark Williams, John Higgins, Judd Trump en alle andere tovenaars van het groene laken!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie