Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

WK snooker | Zelden vertoond! - Applaus voor Jack Lisowski na potten rood via viervoudige plantFour ball plant NL

Eurosport
DoorEurosport

Gepubliceerd 23/04/2024 om 13:34 GMT+2

Jack Lisowski heeft een knap staaltje snooker laten zien tijdens zijn eersterondepartij op het WK 2024. Lisowski moet serieus aan de bak met Ding Jinhui als tegenstander. De twee outsiders halen tijdens hun eerste sessie het beste in elkaar naar boven, wat wel blijkt uit deze bal van Lisowski in het zesde frame. Hij spotte een viervoudige plant om rood te potten en voerde die ook perfect uit.

WK snooker | Zelden vertoond! - Applaus voor Jack Lisowski na potten rood via viervoudige plant

Lisowski vs Ding zou ook zomaar een kwartfinale kunnen zijn, maar de twee treffen elkaar al in hun eerste partij in The Crucible. Er kunnen nu eenmaal maar zestien spelers geplaatst zijn en dus krijg je enkele affiches om je vingers bij af te likken.
De twee stelden niet teleur, want de eerste sessie was er eentje van hoog niveau. Hoogtepunt was de viervoudige plant die Lisowski spotte - en uitvoerde bovendien. Wat de plant nog opmerkelijker en dus moeilijker maakte, was dat geen van de vier ballen tegen elkaar lag.
Ogenschijnlijk kostte de pot de altijd aanvallend spelende Lisowski geen enkele moeite. Hij voerde het shot binnen de kortste keren uit, wat zelfs voor de cameraman een kleine verrassing betekende. Het applaus dat volgde nam ‘Jack-pot’ vlotjes in ontvangst, want hij wilde zo snel mogelijk verder.
picture

WK Snooker | Fluke van het toernooi? - Robert Milkins snookert zichzelf na gigantische miscue

WAAR KIJK JE?

Eindelijk is het zover: je hebt geen keus meer, want vanaf nu gaan alle ballen op het WK Snooker. Wie deelt de lakens uit in The Crucible in Sheffield? 6 gekleurde ballen, 15 rode ballen, 1 witte cue ball en 32 spelers: volg alles live via Eurosport en discovery+ en check of Ronnie O’Sullivan, Judd Trump of misschien wel een verrassende naam de strafste stoten uithaalt! Volg ook ons kanaal op WhatsApp!
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie