"Ik heb altijd gevonden dat Djokovic, Nadal en Federer de beste spelers aller tijden zijn. Dat is nooit anders geweest."
"Mensen kwamen naar me toe over Nadal en zeiden: "Zijn carrière is klaar, kijk hoe vaak hij geblesseerd is, die gaat niets meer presteren." Ik weet zeker dat je het zelf vaker hebt gehoord, maar Nadal heeft zo vaak bewezen dat het niet zo is en dat hij terug kan keren."
"Hetzelfde geldt voor Djokovic. Toen hij al jonge speler net kwam kijken dacht iedereen dat hij niet veel zou gaan bereiken in het tijdperk van Nadal en Federer, maar ook hij heeft ieders ongelijk bewezen door net zo'n legende te worden als Nadal en Federer. Dat is wat ik zo bewonder en daarom zijn zij ook de grootste kampioenen die de sport ooit heeft gekend", aldus Medvedev.
Nitto ATP Finals
ATP Finals | Djokovic trots op mooie zege - "Zeker met wat er dit jaar allemaal is gebeurd"
21/11/2022 OM 11:57

WAAR KIJK JE?

Voor de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens de Grand Slams zie je alle rally’s, alle mooie punten en alle Nederlanders in actie. Kijk live op Eurosport of stream jouw gewenste partij live via discovery+.
Nitto ATP Finals
Nitto ATP Finals | Ruud verslaat Fritz en schakelt daarmee Nadal uit in Turijn
18/11/2022 OM 14:00
Nitto ATP Finals
ATP Finals | "Ik weet niet of ik topniveau weer kan bereiken" - Rafael Nadal heeft twijfels
16/11/2022 OM 09:59