Populaire Sporten
Alle Sporten
Toon alles

Voetbal | Aangifte tegen Real-speler Valverde - middenvelder slaat tegenstander na nederlaag

Yannick Wezenbeek

Gepubliceerd 10/04/2023 om 11:46 GMT+2

Real Madrid verloor zaterdag met 3-2 van Villarreal. Een rotavond voor de koninklijken maar voor Frederico Valverde lijkt de avond nog een vervelend staartje te krijgen. Volgens Alex Baena heeft de Uruguayaan hem een klap verkocht. Er zouden zelfs beelden zijn.

Baena en Valverde

Foto: Imago

Na de nederlaag wachtte Valverde Baena op. Bij de spelersbus volgde een confrontatie waarbij volgens de Spanjaard hij zou zijn geslagen. Zijn club steunt hem en zeggen zelfs beelden te hebben van het voorval.
Volgens Spaanse media heeft de klap te maken met een opmerking uit januari. Baena maakte Valverde toen opmerkingen tegen Valverde over de zwangerschapsproblemen van zijn vrouw. “Huil nu maar nu je zoon niet geboren kan worden”, zou de Spanjaard gezegd hebben.

Aangifte

Betreffende de klap van Valverde heeft Baena aangifte gedaan. De Spanjaard liet zondagavond al weten dat hij was aangevallen zonder de naam van de speler te noemen. "Erg blij met de indrukwekkende zege in Santiago Bernabéu, maar tegelijkertijd erg verdrietig vanwege de agressie waar ik na de wedstrijd mee te maken kreeg."
Zijn club Villarreal bevestigde later met een statement dat er aangifte is gedaan. Ze benadrukken dat dit niet hoort te gebeuren. “Villarreal CF verwerpt elke daad van geweld en gelooft heilig in de versie van de gebeurtenissen van de speler en zal hem tijdens dit proces ondersteunen.”

WAAR VOLG JE HET SPORTNIEUWS?

Al het laatste sportnieuws van Formule 1 tot veldrijden en van voetbal tot biatlon volg je hier bij Eurosport.
Meer dan 3 miljoen sportfans gebruiken inmiddels de app!
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, resultaten en live sport
Download
Deel dit artikel
Gerelateerde wedstrijden
Advertentie
Advertentie